Media Plex

Contactati-ne!


  Pentru orice alte informatii suplimentare despre noi sau serviciile pe care le oferim completati formularul alaturat si va vom contacta in cel mai scurt timp.

  Atunci cand ne contactati:

1. Aveti incredere ca veti fii intampinati cu solicitudine si cooperare pentru realizarea optima a solicitarilor dumneavoastra.

2. La stabilirea datei pentru efectuarea fotografiilor este necesar sa luati in considerare conditiile atmosferice. O zi luminoasa este preferabila chiar si pentru interior. Pentru exterior alegeti anotimpul potrivit.

3. Stabilim impreuna cele mai avantajose pozitii pentru a pune in relief aspectele cele mai favorabile, corespunzator cu cerintele dumneavoastra.

4. Putem adauga imaginile panoramice interactive la website-ul dumneavoastra sau pune la dispozitie lucrarile, webmaster-ului care vi-l administreaza, in format Flash sau QuickTime.

5. Daca doriti ca lucrarile sa nu fie publice, fiti convinsi ca este asigurata confidentialitatea. Oricum in sectiunea restrictionata a site-ului pot avea acces doar persoanele carora le ve-ti da acceptul.

Formular de contact :
E-Mail: *
Nume: *               Tel: 0721.837379
Prenume: *
Subiect: *
Mesaj: * 


 

* Toate campurile sunt obligatorii